Известие

Collapse
No announcement yet.

Бояджия за спойлера ми и не само

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бояджия за спойлера ми и не само

Колеги, трябва ми бояджия за спойлер.
    Attached Files
    Last edited by Furious 155; d.m.y г., 21:58.
    sigpic 155ex 159ex 530new

Токича...ама трябва да отскочиш до Пазарджик...чувал съм че добре ги прави нещата....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

сега ще го питам!мерси

Comment

Токичая ще свърши работата
        Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
        Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

Първоначално публикувано от nonamecrew Покажи съобщение
          Токичая ще свърши работата
          каза че ще ми трябва и шофьор ката хода при него

Comment

М'чи на тоз 'убав карбон за кво тий боя бре ?!?
            На червено/вишнево дори/ ще стои много добре...
            А ако одиш при токича - верно ш'ти требе шофер за връщането
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              М'чи на тоз 'убав карбон за кво тий боя бре ?!?
              На червено/вишнево дори/ ще стои много добре...
              А ако одиш при токича - верно ш'ти требе шофер за връщането
              по добре си е с цвета на колата!скоро ще има карбонче на тавана!

Comment

То и шофер няма да оцелее при нас .... има хубави хотели
                Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                  по добре си е с цвета на колата!скоро ще има карбонче на тавана!
                  С цвта на колата е по добре....иначе според мен седи като насрано...а за карбонче на тавана ...мислих го преди време това и за капака.....а ма по добре е боядисване...иначе, ако си решил за карбона към Ваклинатор се обърни ...върши чудеса...
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    С цвта на колата е по добре....иначе според мен седи като насрано...а за карбонче на тавана ...мислих го преди време това и за капака.....а ма по добре е боядисване...иначе, ако си решил за карбона към Ваклинатор се обърни ...върши чудеса...
                    Така е познавам един дето му помага за тези неща,пипат ги момчетата.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Извинявам се, че пиша тук... но да не отварям нова тема. Моя спойлер... стана целия на плюски и изведнъж автолака почна да се люпи... адски грозно.... Има ли някакво др. решение освен пребоядисване? Или е за натам...

Comment

Само боя колега , ама като хората да се направи за да не го боядисваш всяка година
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                          Само боя колега , ама като хората да се направи за да не го боядисваш всяка година
                          Някои явно ме е набелязал мен... От вчера (предполагам) си имам и деруга на задна дясна врата (пак около 40см) до метал...
                          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                            Някои явно ме е набелязал мен... От вчера (предполагам) си имам и деруга на задна дясна врата (пак около 40см) до метал...
                            обади се на онзи Токи4а бре

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Първоначално публикувано от Megamix Покажи съобщение
                            Извинявам се, че пиша тук... но да не отварям нова тема. Моя спойлер... стана целия на плюски и изведнъж автолака почна да се люпи... адски грозно.... Има ли някакво др. решение освен пребоядисване? Или е за натам...
                            за натам е!
                            Пазарджик!
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                              Кофти колега,отиде ти сгъстеният въздух
                              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
                              X